Gi' det en tanke...

“Min opgave er, at fremme mine kunders succes, også når det betyder, at de ikke skal arbejde sammen med mig”. Måske har du også et ”motto” eller en sætning, som giver dig mening i dine arbejdsrelationer?
Gi' det en tanke...
“Den bedste måde at finde ud af, om du kan stole på nogen, er at stole på dem.”, sådan sagde den amerikanske forfatter Ernest Hemingway.
Gi' det en tanke...
Lars Lilholt synger, ”Den drøm, der forbli’r en drøm, det er en løgn”. Det kan have sin rigtighed. Hvis det hele kun bliver ved tankerne, om alt det vi gerne vil, som mennesker eller med vores virksomhed. På den anden side, så kan vi heller ikke flytte os, hvis vi ikke tør tage chancen og drømme om noget.
Gi' det en tanke...
“Hver anden gang afleverer du - hver anden gang dribler du selv”. Måske kan det give mening i din sammenhæng, der hvor du er leder, arbejder eller skal påskønne og opmuntre, for vi er alle trænere i en eller anden form.
Gi' det en tanke...
Hvad er meningen.... Gi’ det en tanke for dig selv og den virksomhed du driver eller er en del af - for hvad er meningen med det jeg gør?
Gi' det en tanke...
Når en travl hverdag i virksomheden og arbejdslivet pludselig afbrydes af døden, mindes vi om vores værdier og vigtigheden af, at holde fast i dem og efterleve dem hver dag.
Gi' det en tanke...
Hvad nu hvis 20% af dine medarbejderes mentale og fysiske ressourceforbrug, menig eller mellemleder, går med at skærme sig mod interne forhold, opstille urigtige skønbilleder af sig selv, lægge uambitiøse budgetmål eller kæmpe positionskrige.
Gi' det en tanke...
Hvad nu, hvis du som ung landmand har mulighed for at købe dig ind i en fødevareproduktion, uden at skulle investere og hæfte for et kæmpe millionbeløb.
Gi' det en tanke...
Hvad nu, hvis du kunne få flere af dine drømme opfyldt end du oplever i dag? Drømme som omhandler udvikling af din virksomhed, dig selv som ejerleder og menneske.
Gi' det en tanke...
Som etableret landmand er drømmen om køb af et landbrug i første omgang blevet opfyldt. Dermed er der skabt en virksomhed og et hjem til dig selv og din familie – og hvad så derfra?
Gi' det en tanke...
Hvad vil det i grunden sige, at være det gode teammedlem eller teamleder?
Gi' det en tanke...
“Lad os hjælpe dig, med at indfri dine tanker. Gi' det en tanke...”